Tort trio pudding

Unde-i unul, nu-i putere, unde-s 3 puterea creste! :)

Timp de preparare 5 ore

Dificultate Usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Tort trio pudding

Se bat ouăle cu sare și zahar apoi se adaugă faina, praful de copt, nuca de cocos și esența. Se coace 30 de minute la 180 grade.

Se hidratează gelatina. Se prepara budinca de ciocolata apoi se amesteca cu gelatina. Se pune peste blat și se lasă la rece 1 ora.

Se hidratează gelatina. Se prepara budinca de vanilie apoi se amesteca cu gelatina. Se pune peste budinca de ciocolată și se lasă la rece 1 ora.

Se hidratează gelatina. Se prepara budinca de caramel apoi se amesteca cu gelatina . Se pune peste budinca de vanilie și se lasă la rece 1 ora.

Ingrediente Tort trio pudding

Blat: 3 oua, 3 linguri zahar, 3 linguri faina, 1 plic praf de copt, 100 g nuca de cocos, 1 esență de rom, sare.

Budinca de ciocolată : 1 plic budinca de ciocolată, 300 ml lapte. 80 g zahar pudra, 1 plic gelatina.

Budinca de vanilie : 1 plic budinca de vanilie, 300 ml lapte, 80 g zahar pudra, 1 plic gelatina.

Budinca de caramel: 1 plic budinca de caramel, 300 ml lapte, 80 g zahar pudra, 1 plic gelatina.

Categorii