Tort "trunchi de copac"

Instructiuni de preparare Tort "trunchi de copac"
Se separa ouale,se bat albusurile cu zaharul pana stau batz,se aduga galbenusurile ,mixand in continuare,apoi punem faina in ploaie,amestecand incet de sus in jos sa nu se lase compozitia,se imparte in doua si se da la copt ,intr-o tava(20/30) unsa cu putin ulei si in care am pus hartie de copt.Dupa ce se scoate din cuptor se ruleaza,impreuna cu hartia de copt ,cu atentie sa nu se rupa si se lasa sa se raceasca,fiecare rulada in parte.
Piersica se piseaza,bine si se adauga 2lg.de zahar,se pune pe foc foarte putin sa se topeasca zaharul ,apoi adaugam gelatina,amestecam bine si o turnam peste frisca mixata dinainte si mai mixam de cateva ori sa se omogenizeze.
Frisca se pune pe foc sa se incalzeasca si in ea punem ciocolata rupta in bucatele sa se topeasca,daca-i prea moale,o punem putin la frigider ,daca-i prea tare mai punem frisca,apoi o turnam peste rulade.
Zaharul ,cu apa se pun pe foc sa dea cateva clocote,apoi se ia si se adauga oul batut spuma,dupa care se lasa la racit.Margarina se mixeaza si peste ea turnam tot cate un pic,invartind continuu,siropul de zahar.
Ruladele se curata de foaia de copt dupa ce se racesc si se ung cu crema de frisca apoi se ruleaza din nou,o rulada o punem drept,aceasta formand trunchiul,iar cealalta se taie la mijloc pe diagonala,pt.a forma doua crengi si se aseaza ,lipite de trunchi cu partea taiata.Dupa aceea turnam glazura,punem roata nuca de cocos,si din crema facem ornamentele,desi pare,nu e atat de greu de facut.
Ingrediente Tort "trunchi de copac"
Rulade:
8 oua,
8 lg.de zahar,
6 lg.de faina,
2 lg.de amidon,
1 praf de copt
Crema:
500 ml.de frisca,o piersica mare mare(2 mici),
2 lg.de zahar,
1 gelatina Tort Gelle rosie
Glazura:
150 ml.frisca,
1 ciocolata amaruie
Decor:
150 g.margarina,
5 lg.de zahar,
4 lg.de apa,
1 ou,cateva picaturi de colorant verde,
rosu,
galben ,
2 lg.de cocos verde