Tort Wiener
Instructiuni de preparare Tort Wiener
Ingrediente Tort Wiener
6 foi de tort
cca 15 cm diametru
Crema:
75 g zahar
150 g migdale macinate
150 g ciocolata amaruie
100 g unt
Glazura:
200 g ciocolata cu lapte
5 linguri de rom.
6 foi de tort
cca 15 cm diametru
Crema:
75 g zahar
150 g migdale macinate
150 g ciocolata amaruie
100 g unt
Glazura:
200 g ciocolata cu lapte
5 linguri de rom.
Reteta culinara Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat din categoria Prajituri. Cum sa fa
Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă - Cum se prepara Prăjitura pufoas
Reteta culinara Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă din categoria Prajitu
Reteta culinara Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară din catego
Reteta culinara Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut din categoria Prajituri. Cum sa
Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut - Cum se prepara Prăjitura pufoasă cu
Reteta culinara Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos din catego
Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă - Cum se prepara Prăjitura