Tort Wiener
Instructiuni de preparare Tort Wiener
Ingrediente Tort Wiener
6 foi de tort
cca 15 cm diametru
Crema:
75 g zahar
150 g migdale macinate
150 g ciocolata amaruie
100 g unt
Glazura:
200 g ciocolata cu lapte
5 linguri de rom.
6 foi de tort
cca 15 cm diametru
Crema:
75 g zahar
150 g migdale macinate
150 g ciocolata amaruie
100 g unt
Glazura:
200 g ciocolata cu lapte
5 linguri de rom.
Prajitura cu prune si mascarpone - Se mixează cele 4 ouă cu un praf de sare, apoi se adaugă zahărul
Reteta culinara Prajitura cu prune si mascarpone din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa f
Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri - Cum se prepara Prăjitură cu g
Plăcintă turnată cu brânză - Cea mai rapidă și mai gustoasă rețetă - Cum se prepara Plăcintă turnată
Reteta culinara Banana Bread - pufoasă și aromată, simplu de făcut acasă din categoria Prajituri. C
Prajitura Tavalita cu nuca - Desert gustos de casa - Cum se prepara Prajitura Tavalita cu nuca - Des
Briose cu banane si ciocolata - Reteta delicioasa si usoara - Mod de preparare Briose cu banane si c
Prăjitură răsturnată cu pere - Rețeta simplă și delicioasă pentru un desert aromat - Cum se prepara