Tort Wiener
Instructiuni de preparare Tort Wiener
Ingrediente Tort Wiener
6 foi de tort
cca 15 cm diametru
Crema:
75 g zahar
150 g migdale macinate
150 g ciocolata amaruie
100 g unt
Glazura:
200 g ciocolata cu lapte
5 linguri de rom.
6 foi de tort
cca 15 cm diametru
Crema:
75 g zahar
150 g migdale macinate
150 g ciocolata amaruie
100 g unt
Glazura:
200 g ciocolata cu lapte
5 linguri de rom.
Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata - Cum se prepara Tiramisu cu fistic - Reteta delic
Tiramisu reţetă originală. Reteta culinara Tiramisu cu fistic din categoria Prajituri. Specific Roma
Reteta culinara Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat din categoria Prajitu
Pasca poloneza in 2 culori - Grozav de gustoasa si aromata - Cum se prepara Pasca poloneza in 2 culo
Reteta culinara Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat din categoria Prajituri.
Reteta culinara Pasca poloneza in 2 culori din categoria Prajituri. Specific Polonia. Cum sa faci Pa
Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește - Cum se prepara Tarta cu fri
Negresa cu gem de caise - Delicioasa si usor de facut - Cum se prepara Negresa cu gem de caise - Del