Trufandale - Pastai prajite, cu usturoi si mamaliguta

Reteta culinara Trufandale - Pastai prajite, cu usturoi si mamaliguta din categoria Mancaruri de legume. Specific Romania. Cum sa faci Trufandale - Pastai prajite, cu usturoi si mamaliguta

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Trufandale - Pastai prajite, cu usturoi si mamaliguta

 

Odată cu venirea sezonului legumelor proaspete, ne facem toate mofturile simple. Niște păstăi prăjite, cu usturoi și mămăliguță caldă e ceva bun, de post și de toate zilele, când vrem să mâncăm sănătos, ușor și cu o amintire a satului românesc în gând (și în farfurie!). O rețetă economică, simplă și ușor de preparat.

Ingrediente Trufandale - Pastai prajite, cu usturoi si mamaliguta

1 kg de păstăi noi

codițele de la 4 cepe verzi

3-4 căței de usturoi

ulei pentru prăjit ceapa și păstăile

sare

piper

mămăliguță pentru 4 persoane

Categorii