Trufandale - Pastai prajite, cu usturoi si mamaliguta
Reteta culinara Trufandale - Pastai prajite, cu usturoi si mamaliguta din categoria Mancaruri de legume. Specific Romania. Cum sa faci Trufandale - Pastai prajite, cu usturoi si mamaliguta
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Trufandale - Pastai prajite, cu usturoi si mamaliguta
Odată cu venirea sezonului legumelor proaspete, ne facem toate mofturile simple. Niște păstăi prăjite, cu usturoi și mămăliguță caldă e ceva bun, de post și de toate zilele, când vrem să mâncăm sănătos, ușor și cu o amintire a satului românesc în gând (și în farfurie!). O rețetă economică, simplă și ușor de preparat.
Ingrediente Trufandale - Pastai prajite, cu usturoi si mamaliguta
1 kg de păstăi noi
codițele de la 4 cepe verzi
3-4 căței de usturoi
ulei pentru prăjit ceapa și păstăile
sare
piper
mămăliguță pentru 4 persoane