Turn de orez

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Turn de orez

Ceapa, ardeiul si ciupercile se toaca marunt. Dovlecelul si vanata se dau prin razatoarea mare, morcovul prin razatoarea mica iar cartoful se taie in cubulete potrivite. Se caleste ceapa, se adauga apoi morcovul si se mai caleste putin, apoi orezul si la urma ardeiul. Dupa ce le-am calit bine se aduga dovlecelul, vanata si ciupercile. Se pune supa de carne si condimentele. Spre sfarsit se pun si cartofii si se lasa pana fierb toate legumele. Cine doreste poate adauga si suc de rosii. Se serveste atat cald cat si rece.

Ingrediente Turn de orez

1 cartof

2 cepe mari

1 ardei gras rosu

1 ardei gras verde

1 morcov ra

1 dovlecel potrivit

1 vanata

½ kg ciuperci

Piper mozaic

1 pahar de orez

3 pahare de supa de carne

Curry

Boia

Condimente pentru orez

Categorii