Udon picanți cu carne de crab, mentă și lămâie

Reteta culinara Udon picanți cu carne de crab, mentă și lămâie din categoria Paste. Cum sa faci Udon picanți cu carne de crab, mentă și lămâie
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Udon picanți cu carne de crab, mentă și lămâie
Un preparat foarte parfumat, cu influențe asiatice ce încântă papilele gustative!
Ingrediente Udon picanți cu carne de crab, mentă și lămâie
180 grame tăiței japonezi Udon
1 kg clești de crab proaspeți
3 linguri de ulei de măsline
2 linguri suc de lămâie
2 linguri coajă de lămâie
3 crenguțe de mentă proaspătă fără tulpină
1 ardei roșu picant, fără semințe și tăiat rondele
1 ceapă roșie mică tocată mărunt
3 căței de usturoi tocați
puțin piper proaspăt măcinat