Urechi de porc sarate

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Urechi de porc sarate

Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.

Ingrediente Urechi de porc sarate

500 gr urechi de porc sarate

2 cani apa

o cana otet

1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile

2 cepe taiate fin

3 catei usturoi

taiati fin

condimente diverse

10 catei usturoi intregi

o frunza de dafin

piper

Categorii