Valdostana din piept de curcan

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Valdostana din piept de curcan

Fileurile de curcan se bat bine intre doua folii de nailon apoi se pun pe gratarul incins sa se prajeasca bine pe ambele parti. Dupa ce s-au prajit se condimenteaza cu sare, piper si boia. Peste fiecare felie asezam o felie de cascaval , apoi una de sunca, cateva feliute de rosii iar deasupra radem cascaval. Dam carnea la cuptorul cu microunde cam un minut , sa se topeasca cascavalul.Sau se poate da 10 minute la cuptorul de aragaz dinainte incalzit. Se serveste cu garnitura de cartofi piure si cu muraturi. Pofta mare !

Ingrediente Valdostana din piept de curcan

6 fileuri din piept de curcan

6 felii cascaval

6 felii sunca Praga

4 rosii

50 g cascaval pentru ra

sare

piper

boia

Categorii