Varza bavareza

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Varza bavareza

Tocam varza, baconul il taiem cubulete mici. Incingem uleiul intr-o cratita si calim bucatelele de bacon pana ce devin transparente, adaugam zaharul, lasam sa se caramelizeze apoi varza.

Amestecam bine, adaugam otetul, bulionul si chimenul. Punem capacul si lasam sa fiarba 20 de minute la foc mic.

Dupa 20 de minute ridicam capacul si mai fiebem 5 minute amestecam din cand in cand, la sfarsit potrivim de sare.Varza bavareza se serveste cu carnati la gratar si mustar.Si neaparat o bere, de preferat bruna.

Ingrediente Varza bavareza

500 g varza

50 g bacon

30 g ulei

1 lingurita zahar

200 ml bulion

1 lingura otet din vin alb

chimen

sare

Categorii