Varza calita

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Varza calita

Tocam varza marunt. Spalam carnea, o taiem cubulete potrivite, la fel procedam si cu ciolanul, dupa care intr-o oala punem cateva linguri de ulei in care vom inabusii carnea.

Dupa ce am innabusit carnea, adaugam ceapa, lasam sa se caleasca usor alaturi de carne, apoi punem varza pe care am frecat-o cu sare.

Adaugam o cana cu apa si bulionul, lasam pana se inmoaie varza.

La sfarsit condimentam cu sare, piper, cimbru si marar. Dupa preferinte adaugam sare de lamaie. Noi a servit cu ceapa .

Ingrediente Varza calita

2 verze de marime potrivita

500 g carne de porc

500 g ciolan afumat

o ceapa mare

bulion

sare

piper

cimbru

marar

sare de lamaie

Categorii