Varza cu ciuperci in aluat frantuzesc (masa de Craciun poloneza)
Reteta culinara Varza cu ciuperci in aluat frantuzesc (masa de Craciun poloneza) din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Polonia. Cum sa faci Varza cu ciuperci in aluat frantuzesc (masa de Craciun poloneza)
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Varza cu ciuperci in aluat frantuzesc (masa de Craciun poloneza)
Aceasta reteta se face cu faimoasa varza cu ciuperci poloneza. Lamaia ii da o aroma mai rafinata, iar rulada poate fi decorata cu fasii de aluat sau stelute, pentru un aspect mai festiv. Se serveste simpla, sau cu o supa. (polonezii manaca in general supele cu piure de cartofi, pierogi sau alt alut umplut si este o combinatie destul de interesanta)
Ingrediente Varza cu ciuperci in aluat frantuzesc (masa de Craciun poloneza)
450 grame aluat frantuzesc
450 grame varza cu ciuperci uscate (reteta e tot pe site)
un pic de coaja rasa de lamaie (cam o lingura, in functie de gust)
2 oua fierte
2 linguri miez de nuca macinata
un ou crud