Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan
Reteta culinara Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan din categoria Mancaruri de legume. Specific Franta. Cum sa faci Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan
Varza de Bruxelles este adesea ocolită. Este păcat, pentru că e o legumă plină de beneficii.. Este plina de vitamine si daca este gatita bine va asigur este gustoasa. https://www.blogulluicatalina.com/2022/03/varza-de-bruxelles-cu-chorizo-smantana.html
400 gr de varza de Bruxelles 100 gr de chorizo doux 2 linguri ulei 2 linguri smantana boia de ardei sare parmezanSpalati varza de Bruxelles rapid sub apa rece.
Taiati baza si indepartati prima foaie daca este ofilita si taiati-le in 2..
Taiati carnatul in felii fine.
Puneti-le la prajit intr-o tigaie incinsa cu 2 linguri de ulei .
Adaugati varza, reveniti impreuna 10 minute.
Amestecati, puneti sare, piper , boia de ardei. Adaugati smantana si 50 ml de apa , lasati sa fiarba si sa scada timp de 5-10 minutes.
Puneti parmezan ras sau bucatele, amestecati.
Serviti imediat ! Decorati cu parmezan si presarati boia de ardei.
Ingrediente Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan
400 gr de varza de Bruxelles
100 gr de chorizo doux
2 linguri ulei
2 linguri smantana
boia de ardei
sare
parmezan