Varza dulce cu carne de porc afumata

Instructiuni de preparare Varza dulce cu carne de porc afumata
Se curata bine varza iar poi se taie marunt ca fideaua sau se da in robot prin razatoarea de varza. Se pune la incins uleiul.
Se toaca ceapa marunt si i se da drumul in uleiul incins. Imediat se pune si carnea taiata feliute. Se lasa la prajit cam 5 minute si se mesteca din cand in cand.
Se amesteca 500 ml de apa cu bulionul si cu secretul gustului.Se adauga varza in oala de pe foc apoi amestecul de mai sus.
Se acopera oala cu un capac si se lasa la fiert. Din cand in cand se amesteca iar daca scade apa se mai adauga putin. Spre sfarsit se adauga putin piper si sare daca este necesar.Se face rapid si e foarte delicioasa.
Ingrediente Varza dulce cu carne de porc afumata
o varza frumoasa (cam de 1.2 kg)
350 g piept de porc fiert si afumat (merge si costita sau kaizer)
100 ml ulei
2 linguri bulion
2 linguri secretul gustului
un varf de lingurita piper.