Vermicelli cu ghebe si parmezan
Reteta culinara Vermicelli cu ghebe si parmezan din categoria Paste. Cum sa faci Vermicelli cu ghebe si parmezan
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Vermicelli cu ghebe si parmezan
Vermicelli, sunt un sortiment de paste subtiri, care se gasesc atat in varianta lunga cat si in cea scurta. Se folosesc cel mai adesea in supe/ciorbe, dar si cu sosuri delicate. Se aseamana cu fideaua noastra...Eu am folosit de data asta varianta scurta cu un sos fin de smantana, ghebe si parmezan. O combinatie absolut delicioasa!
Ingrediente Vermicelli cu ghebe si parmezan
1 pumn plin de paste vermicelli
1 lingura ulei de masline
1 lingurita unt
1 catel de usturoi
1 crenguta mica de salvie uscata
cateva fire de patrunjel proaspat
1 praf de sare si piper proaspat rasnit
1 pumn de ghebe
50 ml vin demidulce
50 ml smantana pentru gatit
2-3 linguri parmezan ras fin