Vinete albe evantai cu sos Bechamel

Reteta culinara Vinete albe evantai cu sos Bechamel din categoria Mancaruri de legume. Cum sa faci Vinete albe evantai cu sos Bechamel

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Vinete albe evantai cu sos Bechamel

 

M-am indragostit de reteta asta de cum am vazut-o prima oara la vio_dreams. M-ai apoi am vazut-o la Dia, Meri, Miha, si alti bucatarasi...si cum sunt o pofticioasa, am stiut ca inevitabil reteta asta urma sa fie facuta. Am asteptat sa gasesc vinete albe si cum au aparut am copt cateva pt salata de vinete si 3 am pastrat pt fiecare membru al familiei pt aceasta reteta. In principiu reteta este cam la fel, dar inevitabil aduci ceva in plus s-au in minus datorita gustului propriu. Hai ca v-am impuiat capul si nu mai cititi reteta...

Ingrediente Vinete albe evantai cu sos Bechamel

3 vinete albe

150 gr mozzarela

felii de sunca, bacon..(eu am avut 6 felii de rulada de piept de porc, destul de marisoare)

2-3 rosii

sare

2-3 linguri ulei de masline

pt sos:

1 lingura unt

1 lingura ulei de masline

1 lingurita faina

50 ml lapte

2-3 linguri iaurt gras grecesc

sare

piper alb

Categorii