Vinete albe evantai cu sos Bechamel
Reteta culinara Vinete albe evantai cu sos Bechamel din categoria Mancaruri de legume. Cum sa faci Vinete albe evantai cu sos Bechamel
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Vinete albe evantai cu sos Bechamel
M-am indragostit de reteta asta de cum am vazut-o prima oara la vio_dreams. M-ai apoi am vazut-o la Dia, Meri, Miha, si alti bucatarasi...si cum sunt o pofticioasa, am stiut ca inevitabil reteta asta urma sa fie facuta. Am asteptat sa gasesc vinete albe si cum au aparut am copt cateva pt salata de vinete si 3 am pastrat pt fiecare membru al familiei pt aceasta reteta. In principiu reteta este cam la fel, dar inevitabil aduci ceva in plus s-au in minus datorita gustului propriu. Hai ca v-am impuiat capul si nu mai cititi reteta...
Ingrediente Vinete albe evantai cu sos Bechamel
3 vinete albe
150 gr mozzarela
felii de sunca, bacon..(eu am avut 6 felii de rulada de piept de porc, destul de marisoare)
2-3 rosii
sare
2-3 linguri ulei de masline
pt sos:
1 lingura unt
1 lingura ulei de masline
1 lingurita faina
50 ml lapte
2-3 linguri iaurt gras grecesc
sare
piper alb