Vinete prajite

Timp de preparare o ora si 25 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Vinete prajite

Vinetele le taiem in rondele de cca 1/2 centimetru le spalam si le punem intr-un castron cu apa si sare timp de 1 ora.Apoi le scoatem si le scurgem de apa bine,bine pe un servet de bucatarie.punem uleiul la incalzit.Laptele sau apa minerala il punem intr-un castronas si adaugam vinetele.dupa care le scoatem si le trecem prin faina si apoi le prajim in uleiul incins 2 - 3 minute pe fiecare parte.Scoatem pe o farfurie cu un servet pentru a se scurge de ulei si le punem sare dupa gust.

Ingrediente Vinete prajite

Avem nevoie de 1 vinata mare sau 2 mici200 ml lapte-sau 200 ml de apa minerala200 de grame de fainauleisare.

Categorii