Vol.1 carne alba - retete italienesti - miel la cuptor cu sos de iaurt - revista felicia
Instructiuni de preparare Vol.1 carne alba - retete italienesti - miel la cuptor cu sos de iaurt - revista felicia
Incalziti cuptorul la 190 C ; sarati mielul si asesati-l impreuna cu untul intr-o cratita ce poate fi pusa in cuptor ; cand incepe sa prinda culoare,adaugati un pahar si jumatate de apa,bagati la cuptor si lasati carnea sa se faca timp de 1 ora,avand grija sa nu se usuce prea tare;daca e necesar,adaugati cateva linguri de apa.
In timp ce se face carnea,turnati iaurtul intr-un castron si mestecati-l cu putina sare si cu piper.Adaugati galbenusurile si albusurile batute spuma,amestecand usor.
Scoateti mielul din cuptor si mutati-l din cratita,insa tineti-l la cald.Turnati in cratita compozitia da iaurt,amestecand bine,astfel incat sa se omogenizeze cu sosul de carne si dati totul din nou la cuptor pana veti obtine o crema destul de groasa.
Ingrediente Vol.1 carne alba - retete italienesti - miel la cuptor cu sos de iaurt - revista felicia
700 g miel de lapte,taiat bucati
2 oua
90 g unt
500 g iaurt natur dens
2 fire de patrunjel
sare
piper