Waffe cu cascaval si ceapa verde

Reteta culinara Waffe cu cascaval si ceapa verde din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Marea Britanie. Cum sa faci Waffe cu cascaval si ceapa verde

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Waffe cu cascaval si ceapa verde

 

Fetelor mele le plac foarte mult vafele. Sunt usor de preparat, din ingrediente la indemana oricui. Ele pot fi dulci sau sărate. Se poate servi atat cald cat si rece. Am facut cateva salate cu ingredientele pe care le aveam in frigider.

2 oua 200 g iaurt 50 g unt 160 g faina ½ lingurita praf de copt 50 g branza 2 cepe verzi

Topeste untul. Bateți ouăle, adăugați iaurtul și amestecați. Adăugați peste amestecul de ouă untul topit și răcit, amestecând continuu. Adaugam faina cernuta cu praful de copt si amestecam pana obtinem un aluat gros. În funcție de cât de lichid este iaurtul, poate fi nevoie de mai multă sau mai puțină făină.

Adaugam branza rasa si ceapa tocata si amestecam bine. Încinge aparatul de vafe. Turnați 3 linguri de aluat în fiecare farfurie. Opriți aparatul și coaceți vafele până se rumenesc frumos.

Ingrediente Waffe cu cascaval si ceapa verde

2 ouă

200 g iaurt

50 g unt

160 g făină

½ linguriță praf de copt

50g cașcaval

2 fire ceapă verde

Categorii