Hessischer Handkäse

Numele și dimensiunea Hessen Handkäse sunt ambele derivate din metoda sa tradițională de fabricație, în care brânza a fost turnată manual. Handkäse este o brânză regională germană cu lapte acru produsă în Frankfurt Rhine-Main și Rheinhessen. Are un conținut de grăsimi de mai puțin de 1% și un conținut impresionant de proteine ​​de 25%. Hessen Handkäse este o brânză delicioasă cu o aromă destul de înțepătoare și se servește de obicei stropită cu semințe de chimen și acoperită cu ceapă feliată. În mod tradițional, această brânză este servită fie simplă, fie sub formă de „ Hessen Handkäse mit Musik ”, asezonată cu sare și piper și marinată cu ceapă în ulei și oțet, ocazional cu puțină apă sau o strop de cidru sau vin adăugat la marinadă.

Origine: Hesse

Categorie: Brânză

Taguri

Retete Hessischer Handkäse