Prés-salés de la baie de Somme

Prés-salés de la baie de Somme este carne proaspătă de la miei din Suffolk, Hampshire, Roussin , Ile de France, Rouge de l'Ouest , Boulonnais și Vendéenrase care au mai puțin de 12 luni la momentul sacrificării. Mieii sunt crescuți într-un mod durabil în mlaștinile sărate din regiunile Pas-de-Calais și Somme din Franța. Mlaștinile sunt în mod constant inundate de apa de maree, așa că mieii se hrănesc și cu iarbă de mare, dând cărnii savoarea și frăgezimea distinctivă, lăudată de mulți bucătari. Carnea este roz cu grăsime fermă, alb-crem și își păstrează suculenta când este gătită, producând arome de lungă durată care persistă în gură, gustul care amintește de iod, flora marine și alune de pădure. Pentru o masă gourmet, încercați cartierul de miel cu fasole albă și gratinat de cartofi.

Origine: Somme

Categorie: miel

Taguri

Retete Prés-salés de la baie de Somme