Acadele delicioase

Timp de preparare 4 ore si 5 minute

Dificultate Ridicata

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Acadele delicioase

1. Se imparte sucul de portocale in forme astfel incat sa fie pe jumatate umplute. (Se asaza o lingurita in fiecare cupa de plastic, dupa caz). Se adauga cate un jeleu si se dau formele la congelator pentru 2 ore, pana ingheata. 2. Deasupra sucului de portocale inghetat se adauga sucul de capsune / zmeura si inca un jeleu (daca se foloseste un set de forme de acadele se acopera cu manerul si batul). Se da din nou la congelat pentru inca 2 ore. 3. Se toarna apa calda la baza formelor, in exterior, pentru a permite desprinderea acadelelor. Pofta buna!

Ingrediente Acadele delicioase

100 ml suc proaspat de portocale

100 ml suc de capsune sau de zmeura

8 jeleuri

seturi de 1 x 4 forme pentru acadele sau 4 cupe mici de plastic si 4 lingurite

Categorii