Afumaturi gatite la oala de lut si 9 ani de cand bantui Bucatarasul

Reteta culinara Afumaturi gatite la oala de lut si 9 ani de cand bantui ul din categoria Porc. Cum sa faci Afumaturi gatite la oala de lut si 9 ani de cand bantui Bucatarasul

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Afumaturi gatite la oala de lut si 9 ani de cand bantui Bucatarasul

 

Asta nu este o reteta este un moft afumat si am vrut sa bifez cei 9 ani de cand bantui prin bucataria Bucatarasului. Am invatat multe, m-am inconjurat de oameni tare simpatici si buni, m-am descoperit si redescoperit in fel si chip, am atras simpatii si antipatii, ca asa-i in viata le ai pe toate sau nu le ai deloc.Mie mi-a dat cu plus mereu pentru ca am ales sa vad mereu partea plina a paharului, asadar si prin urmare imi urez mie sa-mi fie de bine alaturi de voi si impreuna cu voi astia de inca bantuiti sau nu pe aici prin zona. La multi ani mie !

Afumaturi marca Cleme carnati de casa afumat muschi afumat coaste afumate jambon afumat costita afumata

Partea mai ''grea'' este aia pana sa le bagi la cuptor, adica saratul, afumatul, intinderea ''rufelor'' la vant sa prinda niste aere de superioritate dupa ce li sa urcat fumul la ''cap''. Afumaturile le-am portionat, le-am trecut printr-o mica spalatura cu apa calduta, sa mai iasa  fumul in exces apoi am asezat bucatile in oala de lut, am adaugat un pic de apa cca 1 ceasca,am asezat capacul oalei,am bagat oala la cuptor, la foc mic si am lasat sa se ''perpeleasca'' in tihna vreo 2 ore. Apoi am trantit si-o mamaliga, am scos niste muraturi si ....si cam atat, ca doar nu credeati ca va dau sa si mancati....La multi ani si sa aveti pofte !

Ingrediente Afumaturi gatite la oala de lut si 9 ani de cand bantui Bucatarasul

Afumaturi marca Cleme

carnati de casa afumat

muschi afumat

coaste afumate

jambon afumat

costita afumata

Categorii