Aluat de pizza clasic
Reteta culinara Aluat de pizza clasic din categoria Pizza. Cum sa faci Aluat de pizza clasic
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Aluat de pizza clasic
Am incercat diverse retete de pe mai multe site-uri si m-am oprit la acesta pe care il fac de vreo jumatate de an incoace. Este cel mai simplu si gustos aluat de pizza. Utilizati tava speciala pentru pizza, altfel nu garantez cel mai bun rezultat. Voi posta si o reteta de pizza simpla de casa.
Ingrediente Aluat de pizza clasic
Faina alba calitate superioara-350 g (eu am folosit acum una 650)-cel mai bun rezultat am obtinut cu Baneasa
Sare-0.5 lingurite
Ulei de floarea soarelui-3 linguri (Se poate folosi si ulei de masline)
Drojdie uscata cf. instructiunilor de pe plic- (am folosit pt. prima oara acum drojdia Pakmaya 2 linguri-cum indica Lena-dar a fost multa)
Apa -225 ml
Zahar-1 lingurita