Aripioare de pui la gratar cu sos de iaurt
Reteta culinara Aripioare de pui la gratar cu sos de iaurt din categoria Pui. Cum sa faci Aripioare de pui la gratar cu sos de iaurt
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Aripioare de pui la gratar cu sos de iaurt
Dupa munca si rasplata, parca asa circula o vorba, asa ca am meritat si noi azi un gratarel sa prindem puteri noi.
INGREDIENTE
Aripioarele le-am spalat, apoi le-am asezat intr-un castron , am presarat sare si piper si le-am lasat la odihna pana am pregatit gratarul. Azi a fost randul nostru, al fetelor sa facem gratarul de la ''A la Z'', barbatii sudau gardul in gradina.Am pregatit gratarul, apoi am asezat aripioarele pe gratar, am avut grija sa le intoarcem de pe o parte pe alta, gand au fost gata rumenite le-am asezat intr-un castron si am pus capac, sa stea calde pana am preparat sosul. Am curatat usturoiul si l-am pisat cu un pic de sare, apoi am adaugat o lingura de ulei si am frecat bine, am adaugat 2-3 linguri de iaurt, amestecul obtinut l-am incorporat in restul de iaurt. Am amestecat bine cu inca o lingura de ulei de masline, am potrivit de sare. Am servit aripioare cu sos si mamaliguta calda, un deliciu. Adevarul este ca la ce foame aveam, puteam sa mancam si scoarta de copac fripta....:)))))))))))))))))))))))
Ingrediente Aripioare de pui la gratar cu sos de iaurt
1 kg de aripioare
300 g iaurt in stil grecesc
1 capatana de usturoi
sare
ulei de masline