Aripioare marinate

Reteta culinara Aripioare marinate din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Aripioare marinate

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Aripioare marinate

 

Cui altcineva îi plac aripile? :)

1 kg aripioare 100 g maioneza sare piper paprika

Mai întâi pregătim aripioarele (eu tăiem și vârfurile), le spălăm și le dăm deoparte.

Se diluează maioneza cu 1 lingură de apă și se pune într-un bol. Se adauga aripioarele si se amesteca bine sau se unge pe fiecare cu maioneza. Am folosit maioneza cumparata. Tapetati o tava cu hartie de copt si asezati aripioarele.

Se presara sare, piper si boia si se dau aripioarele la cuptorul preincalzit pentru 60 de minute, deasupra cuptorului. Din cand in cand le intoarcem sa se rumeneasca frumos. Se pot servi cu diverse garnituri: cartofi, legume cu salate sau sosuri sau chiar muraturi.

Ingrediente Aripioare marinate

1 kg aripioare

100 g maioneza

sare

piper

ardei boia

Categorii