Bagheta umpluta Nicoise
Reteta culinara Bagheta umpluta Nicoise din categoria Ton. Specific Franta. Cum sa faci Bagheta umpluta Nicoise
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Bagheta umpluta Nicoise
De cand am descoperit senvisul asta, la doua zile il preparam si mancam a doua zi dimineata, la birou, este senzational! Reteta este din revista GoodFood. De exceptie!
Ingrediente Bagheta umpluta Nicoise
o bagheta lunga
o cutii de ton bucati in apa
o lingura zeama de lamaie
1 lingura maioneza light
3 rosii taiate felii
3 oua fierte tari
12 masline kalamata fara samburi
8 fileuri ansoa
frunze de busuioc proaspat sau busuioc uscat
Dressing:
o ceapa rosie
3 linguri ulei de masline
1 lingura otet balsamic alb
1 lingura mustar Dijon