Bomboane vegane fara zahar

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Bomboane vegane fara zahar

Intr-un bol incapator se toarna laptele de migdale, banana pasata bine, faina de in, sarea, pudrele de cacao si roscove. Se omogenizeaza bine cu telul, dupa care se adauga uleiul de floarea soarelui. Se adauga Green Sugar si se omogenizeaza. Se incorporeaza faina si se obtine un aluat curgator. Se tapeteaza o tava de sticla termorezistenta cu putin ulei si faina, dupa care se toarna aluatul de mai sus. Se introduce tava in cuptorul preincalzit (180 grade) si se coace pana trece testul scobitorii. Se lasa la racit, dupa care se scoate blatul si se faramiteaza cu mainile. Se aseaza faramiturile in robotul de bucatarie, se adauga uleiul de cocos topit si indulcitorul si se mixeaza 1 minut, pana se obtine o pasta. Cu mainile umede se formeaza bilute, se trec prin pudra de cacao (optional), se aseaza in hartiute speciale si se dau la rece pana in momentul servirii. Reteta pregatita de Diana, www.retetelemeledragi.com, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Ingrediente Bomboane vegane fara zahar

1 cana lapte de migdale

1 banana bine coapta

2 linguri cu varf faina de in

2 linguri cacao

1 lingura pudra de roscove

¾ cana ulei de floarea soarelui

1 praf sare

1 lingurita scortisoara macinata

2 cani faina alba de grau

1 ceasca ulei de cocos topit

1 lingura indulcitor Green Sugar granule

cacao pudra

pentru decor

Categorii