Bors rusesc cu rinichi

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Bors rusesc cu rinichi

Rinichii opariti se fierb in apa (1 l) cu sare si foi de dafin si se spumeaza. Morcovii, telina si ceapa se inabusa in ulei si 100 ml de apa. Supa de oase se fierbe, se adauga legumele inabusite, castravetii si cartofii, continuand fierberea. Spre sfarsit se adauga borsul, sarea, si rinichii. Din faina, galbenusuri, smantana si putina supa se prepara o compozitie care se adauga la bors si se mai fierb cca 10 min.

Ingrediente Bors rusesc cu rinichi

rinichi de vita

cartofi

morcovi

ceapa

sare

ulei

otet

bor

smantana

faina

foi de dafin

supa de oase

oua

radacina de telina

patrunjel verde,castraveti murati

Categorii