Borzaska-snitel unguresc

Reteta culinara Borzaska-snitel unguresc din categoria Porc. Specific Ungaria. Cum sa faci Borzaska-snitel unguresc
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Borzaska-snitel unguresc
Cine ar refuza un Gulyas bun? un Bogracs-gulyas la ceaun? sau ...... Halaszle- supa de peste? (deja s-a facut furtuna in gura) :)) Am s-o postez minunatia de supa, cand se mai incalzeste afara, numai timp sa am. Sau Baigli ? Sau.... ? Putem continua pana la nesfarsi. Imi place bucataria ungureasca, e atat de colorata si picanta... si nu cred ca exista vreun om sanatos care poate sa o ignore:). Eu, cu siguranta, nu ! Astazi vin cu o reteta care de mult tot sta pe lista de asteptare, si cum maine 15.03.2017 este Ziua Maghiarilor de pretutindeni, am sa ma folosesc de moment sa le urez : La multi ani! :) si sa va prezint minunea. Preparatul pe care vreau sa-l prezint, se numeste Mátrai borzaska si este un snitel unguresc foarte -foarte bun ! Cu siguranta, unii dintre voi l-au si gatit si l-au si mancat si care poate, sa-mi dea dreptate.:) Sa trecem la treaba !
Ingrediente Borzaska-snitel unguresc
6 cotlete de porc fara os (puteti alege alta carne)
3 cartofi mari
2 oua
1 lingura cascaval ras
2 linguri smantana
2-3 linguri faina
2 catei usturoi
sare
piper
pentru sos :
6 linguri smantana
4 catei usturoi
ulei pentru prajit
cascaval pentru ras