Borzaska-snitel unguresc

Reteta culinara Borzaska-snitel unguresc din categoria Porc. Specific Ungaria. Cum sa faci Borzaska-snitel unguresc

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Borzaska-snitel unguresc

 

  Cine ar refuza un Gulyas  bun? un Bogracs-gulyas la ceaun? sau ...... Halaszle- supa de peste? (deja s-a facut furtuna in gura)  :))  Am s-o postez  minunatia de supa, cand se mai incalzeste afara,  numai timp sa am. Sau Baigli ?  Sau.... ?  Putem continua pana la nesfarsi. Imi place bucataria ungureasca, e atat de colorata si picanta... si nu cred ca exista vreun om sanatos care poate sa o ignore:). Eu, cu siguranta, nu ! Astazi vin cu o reteta care de mult tot sta pe lista de asteptare, si cum maine 15.03.2017 este Ziua Maghiarilor de pretutindeni,  am sa ma folosesc de moment sa le urez : La multi ani! :) si sa va prezint  minunea.  Preparatul pe care vreau sa-l  prezint,  se numeste Mátrai borzaska si este un snitel unguresc foarte -foarte bun ! Cu siguranta, unii dintre voi l-au si gatit si l-au si mancat si care poate, sa-mi dea dreptate.:) Sa trecem la treaba !

Ingrediente Borzaska-snitel unguresc

6 cotlete de porc fara os (puteti alege alta carne)

3 cartofi mari

2 oua

1 lingura cascaval ras

2 linguri smantana

2-3 linguri faina

2 catei usturoi

sare

piper

pentru sos :

6 linguri smantana

4 catei usturoi

ulei pentru prajit

cascaval pentru ras

Categorii