Bucataras TV: rețetă de Somon cu crustă de parmezan și pesmet și rețetă de Supa de roșii cu peste
Reteta culinara TV: rețetă de Somon cu crustă de parmezan și pesmet și rețetă de Supa de roșii cu peste din categoria Somon. Cum sa faci Bucataras TV: rețetă de Somon cu crustă de parmezan și pesmet și rețetă de Supa de roșii cu peste
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Bucataras TV: rețetă de Somon cu crustă de parmezan și pesmet și rețetă de Supa de roșii cu peste
Somonul este un pește cu o carne roz, frumoasă și suculentă. Se pregătește rapid și este aromat. Chef Roberto ne prezintă două rețete care se pot face simultan.
Ingrediente Bucataras TV: rețetă de Somon cu crustă de parmezan și pesmet și rețetă de Supa de roșii cu peste
somon
ardei roșu
dovlecel
parmezan
mărar
cimbru
măsline verzi și negre
pesmet
conservă roșii decojite
jumătate de ceapă
2 cartofi
șofran
un file pește alb
pătrunjel
cățel usturoi
câteva midii