Bucataras TV: rețetă de Somon cu crustă de parmezan și pesmet și rețetă de Supa de roșii cu peste

Reteta culinara TV: rețetă de Somon cu crustă de parmezan și pesmet și rețetă de Supa de roșii cu peste din categoria Somon. Cum sa faci Bucataras TV: rețetă de Somon cu crustă de parmezan și pesmet și rețetă de Supa de roșii cu peste

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Bucataras TV: rețetă de Somon cu crustă de parmezan și pesmet și rețetă de Supa de roșii cu peste

 

Somonul este un pește cu o carne roz, frumoasă și suculentă. Se pregătește rapid și este aromat. Chef Roberto ne prezintă două rețete care se pot face simultan.

Ingrediente Bucataras TV: rețetă de Somon cu crustă de parmezan și pesmet și rețetă de Supa de roșii cu peste

somon

ardei roșu

dovlecel

parmezan

mărar

cimbru

măsline verzi și negre

pesmet 

conservă roșii decojite

jumătate de ceapă

2 cartofi

șofran

un file pește alb

pătrunjel

cățel usturoi

câteva midii

Categorii