Somon în sos de smântână, cu roșii uscate și capere - Un preparat excelent
Reteta culinara Somon în sos de smântână, cu roșii uscate și capere - Un preparat excelent din categoria Somon. Cum sa faci Somon în sos de smântână, cu roșii uscate și capere - Un preparat excelent
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Somon în sos de smântână, cu roșii uscate și capere - Un preparat excelent
Andra Mihail ne aduce astăzi o rețetă excelentă de somon în sos cremos de smântână și lămâie. Este un preparat ușor de făcut și foarte gustos. Pentru a pregăti acest Somon în sos de smântână, cu roșii uscate și capere - Un preparat excelent, sunt necesare următoarele ingrediente: file de somon, usturoi, capere, roșii uscate în ulei, smântână și lămâie.
Ingrediente Somon în sos de smântână, cu roșii uscate și capere - Un preparat excelent : 2 buc file de somon 3 căței usturoi 100 g roșii uscate 1 lingură capere 200 ml smântână de gătit ulei de măsline coajă de lămâie sare și piperCum se prepara Somon în sos de smântână, cu roșii uscate și capere - Un preparat excelent:
Îndepărtează pielea somonului și taie fileurile în cuburi potrivite. Pune 2-3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie încinsă și rumenește ușor somonul. Condimentează cu sare și piper. Toacă mărunt cățeii de usturoi, taie grosier roșiile uscate, apoi pune-le peste somon. Adaugă caperele și smântâna lichidă. Lasă totul la gătit pentru 6-7 minute. Condimentează cu sare și piper după gust. După ce sosul s-a legat, oprește gătirea și adaugă coajă rasă de lămâie. Este un preparat extraordinar de gustos, cremos și sățios, iar coaja de lămâie îi conferă o aromă minunată. Poftă bună!Ingrediente Somon în sos de smântână, cu roșii uscate și capere - Un preparat excelent
Ingrediente Somon în sos de smântână, cu roșii uscate și capere - Un preparat excelent :
2 buc file de somon
3 căței usturoi
100 g roșii uscate
1 lingură capere
200 ml smântână de gătit
ulei de măsline
coajă de lămâie
sare și piper