Bucataras TV: reteta de Homar cu spanac și spumă de parmesan

Reteta culinara TV: de Homar cu spanac și spumă de parmesan din categoria Fructe de mare. Cum sa faci Bucataras TV: reteta de Homar cu spanac și spumă de parmesan

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Bucataras TV: reteta de Homar cu spanac și spumă de parmesan

 

Chef Haddad pregătește o rețetă pe cât de deosebită, pe cât de simplu de realizat. Secretul constă în ingrediente de foarte bună calitate și câteva trucuri de bucătar profesionist. Trucuri pe care ni le dezvăluie și nouă.

Ingrediente Bucataras TV: reteta de Homar cu spanac și spumă de parmesan

 homar de 530 grame

baby spanac spalat

350 ml smantana lichida

150 ml lapte

70-80 parmesan

vin alb

rosii

icre negre de Beluga

Categorii