Bucatele de carne de porc cu sos de mustar si taitei de orez

Reteta culinara Bucatele de carne de porc cu sos de mustar si taitei de orez din categoria Porc. Cum sa faci Bucatele de carne de porc cu sos de mustar si taitei de orez

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Bucatele de carne de porc cu sos de mustar si taitei de orez

 

Dragi Bucătărași iar vă aduc  o rețetă simplă și la îndemâna oricărui începător. TataZmeu, a vrut din nou  ceva  simplu și bun ;) I-am spus, cumpără sau dă-mi idee ce să-ți gătesc și mă ”execut”. No, așa că mi-am răsfățat bărbatul cu mâncare simplă, pe care, poate chiar el să o prepare :D Bucățele de porc, asezonate cu muștar și o garnitură pe măsură, tăiței sticlosi din orez, ce nu necesită gătire complementară.  Rețeta se pliază perfect pentru sloganul "Ziua cand imi rasfat nevasta", adică o pun mai puțin la treabă :D :))) ;)   P.S. Plus că Laurențiu-Ionel, aparatul de gătit Multicooker, a fost alături de mine ;) 

Ingrediente Bucatele de carne de porc cu sos de mustar si taitei de orez

bucățele de carne de porc cca. 500 g,

ulei de măsline,

ceapă galbenă 2 bucăți,

ardei kapia 1 bucată,

muștar cca. 100 ml,

sare iodată,

piper proaspăt măcinat,

boia de ardei dulce,

cimbru,

tarhon,

mărar proaspăt,

bere fără alcool cca. 500 ml,

tăiței de orez cca. 300 g

Categorii