Cannelloni cu sos bechamel

Reteta culinara Cannelloni cu sos bechamel din categoria Porc. Specific Spania. Cum sa faci Cannelloni cu sos bechamel

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cannelloni cu sos bechamel

 

Reteta asta mi-a dat-o mama  si mi-a zis ca ei asa le fac ei in Spania. Mie imi plac foarte mult. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/cannelloni-cu-sos-bechamel/

Ingrediente Cannelloni cu sos bechamel

Ingrediente 1 pachet de foi de cannelloni ( al meu a avut 16 foite), 300 g carne tocata, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi,2 linguri de ulei, sare, piper. Pentru sosul bechamel : 2-3 linguri de ulei, 2-3 linguri de faina, 450 ml lapte, sare. Branza rasa pentru presarat deasupra.

1 pachet de foi de cannelloni ( al meu a avut 16 foite), 300 g carne tocata, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi,2 linguri de ulei, sare, piper.

Pentru sosul bechamel : 2-3 linguri de ulei, 2-3 linguri de faina, 450 ml lapte, sare.

Branza rasa pentru presarat deasupra.

Categorii