Cap de piept de porc, cu cartofi la cuptor

Reteta culinara Cap de piept de porc, cu cartofi la cuptor din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Cap de piept de porc, cu cartofi la cuptor

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cap de piept de porc, cu cartofi la cuptor

 

Cui nu ii place o bucatica de carne de porc, frageda, aromata, pe care sa o mananci cu buzele? Noi nu refuzam o bucatica mica, asa din cand in cand! Sincer, este pentru prima cand pregatesc cap de piept de porc si pot sa zic, daca il gatesti si il condimentezi cum trebuie, iese o mare bunaciune.

Ingrediente Cap de piept de porc, cu cartofi la cuptor

1 bucata cap de piept de porc (1 kg)

200 gr rosii decojite in suc propriu

1 ceapa

3 catei de usturoi

2 bucati inimi anghinare

3 rosii deshidratate

3 crengute marar verde

sare

piper

boia de ardei dulce

1 foaie de dafin

2 linguri sos de rosii de casa

1 lingura sos teriyaki

10 cartofi

Categorii