Cârnați fierți - aperitiv pentru Crăciun
Reteta culinara Cârnați fierți - aperitiv pentru Crăciun din categoria Mezel de casa. Specific Romania. Cum sa faci Cârnați fierți - aperitiv pentru Crăciun
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cârnați fierți - aperitiv pentru Crăciun
Nici nu știu cum e mai bine să-i numesc... În zona din care provin, tipul acesta de cârnați se pregătește, de regulă, în perioada Crăciunului și a Anului Nou; se servesc cu hrean.
Ingrediente Cârnați fierți - aperitiv pentru Crăciun
1.5 kg pulpă de porc;
1 kg ficat de pui 600 g carne de vită;
500 g slănină de porc;
300 g șoric de porc;
membrană naturală (mațe de porc);
1 cană supă de legume sau carne;
4 căpățâni de usturoi;
1 pachet Condimente pentru cârnați Kamis;
chili proaspăt tocat;
piper boabe;
cimbru;
coriandru;
foi de dafin;
sare.