Cârnați fierți - aperitiv pentru Crăciun

Reteta culinara Cârnați fierți - aperitiv pentru Crăciun din categoria Mezel de casa. Specific Romania. Cum sa faci Cârnați fierți - aperitiv pentru Crăciun

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cârnați fierți - aperitiv pentru Crăciun

 

Nici nu știu cum e mai bine să-i numesc... În zona din care provin, tipul acesta de cârnați se pregătește, de regulă, în perioada Crăciunului și a Anului Nou; se servesc cu hrean.

Ingrediente Cârnați fierți - aperitiv pentru Crăciun

1.5 kg pulpă de porc;

1 kg ficat de pui 600 g carne de vită;

500 g slănină de porc;

300 g șoric de porc;

membrană naturală (mațe de porc);

1 cană supă de legume sau carne;

4 căpățâni de usturoi;

1 pachet Condimente pentru cârnați Kamis;

chili proaspăt tocat;

piper boabe;

cimbru;

coriandru;

foi de dafin;

sare.

Categorii