Carne de iepure in sos de rosii cu usturoi servita cu paste
Reteta culinara Carne de iepure in sos de rosii cu usturoi servita cu paste din categoria Iepure. Cum sa faci Carne de iepure in sos de rosii cu usturoi servita cu paste
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Carne de iepure in sos de rosii cu usturoi servita cu paste
Si daca tot vorbeam de iepuri, v-am adus si ceva mancarica...m-a laudat mama, a zis ca a iesit foarte buna :D
Ingrediente Carne de iepure in sos de rosii cu usturoi servita cu paste
3/4 de iepure;
sare;
o lingura de boia de ardei dulce;
o lingura de untura solida;
apa;
doua cepe;
cinci catei de usturoi;
un morcov;
un pastarnac;
o bucata de radacina de telina (60 g);
o conserva de rosii intregi (400 g);
o cracuta verde de rozmarin;
o frunza verde de busuioc;
o foaie uscata de dafin;
o legatura de patrunjel verde;
250 g spaghete + sare + apa pentru fierberea acestora (1,5 - 2 l).