Iepuras la cuptor in suc de rosii

Cum se face sucul de roșii. Reteta culinara Iepuras la cuptor in suc de rosii din categoria Iepure. Specific Romania. Cum sa faci Iepuras la cuptor in suc de rosii

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Iepuras la cuptor in suc de rosii

 

Primavara se numara iepurii si fiindca sunt grasi si frumosi,este musai sa ii pregatim in toate felurile posibile!

1iepure mare si gras,cam 2,5.kg.; 800 ml.suc de rosii; 300 gr.bulion de gogosari; 1 caciulie de usturoi; 1 lingurita oregano; 1 lingurita tarhon; 1 lingura sare; 4-5 foi de dafin; 200 ml.apa; 6 cepe mari.

 Se portioneaza iepurele,se spala bine si se pune intr-o tava,eu l-am pus intr-o oala.

 Se toaca ceapa,se curata usturoiul si se pun in oala.Se adauga oregano,tarhon,foi de dafin,sare,sucul de rosii,bulionul de gogosari,putina apa,se pune capac si se da oala la cuptor,la foc mic pentru circa 3 ore.Cand este gata se poate servi.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

Ingrediente Iepuras la cuptor in suc de rosii

1iepure mare si gras,cam 2,5.kg.;

800 ml.suc de rosii;

300 gr.bulion de gogosari;

1 caciulie de usturoi;

1 lingurita oregano;

1 lingurita tarhon;

1 lingura sare;

4-5 foi de dafin;

200 ml.apa;

6 cepe mari.

Categorii