Carne de iepure la cuptor cu sos rosu

Reteta culinara Carne de iepure la cuptor cu sos rosu din categoria Iepure. Specific Romania. Cum sa faci Carne de iepure la cuptor cu sos rosu

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Carne de iepure la cuptor cu sos rosu

 

Carnea de iepure este delicioasa. In copilarie mama ne pregatea friptura de iepure vanat, la cuptor cu sos de rosii. Lasa o zi intreaga carnea de iepure la marinat in vin rosu cu foi de dafin si piper.O bunatate. Am facut si eu aceeasi reteta cu carnea de iepure cumparata din supermarket si, desi gustul nu este acelasi ,este destul de buna.Eu nu am lasat carnea la marinat pentru ca cea din supermarket este foarte frageda spre deosebire de vanat.

Ingrediente Carne de iepure la cuptor cu sos rosu

3 bucati carne iepure

3 fire usturoi verde

foi de dafin, piper , rozmarin, boia, sare

100 ml vin rosu

5 linguri pasta rosii

200 ml apa

5-6 graunti usturoi

Categorii