Carne de porc cu legume verzi

Reteta culinara din categoria Porc. Cum sa faci Carne de porc cu legume verzi

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Carne de porc cu legume verzi

 

Mă ia cu aiurea câteodată și mi se pune pata pe câte ceva. Mi se pare și normal să îmi fie poftă pe ciocolată, pe dulciuri... pe pizza, paste... totul normal, nu? Dar să îți fie poftă mare pe legume? VERZI? Desenele animate întotdeauna ne-au implementat că legumele nu sunt bune și îți amintești că întotdeauna copilașii din desene detestau broccoli-ul? Ce minciună mare! Mie îmi place extrem de mult! Șă nu mai spun ce delicios este cu fasole verde sau dovlecel de vară. Cum sună: dovlecel, broccoli și fasole. Mai bine ai cere să mănânci terci de ovăz sau ceva. Dar ma crezi că e absolut... D E L I C I O S? Știi bine că nu îți prezint ceva ce să nu-ți creeze plăcere! Am pregătit această masă absolut delicioasă de legume verzi, carne, susan și cușcuș. Crezi că poți refuza așa ceva? Nu răspunde până nu guști mai întâi!          A, îți dai seama că îmi place super mult și rucola? Și câte și mai câte... acest prânz pe care l-am pregătit a început de la „gust un pic să văd cum e” la ”„faci și mâine?”. Acum, nu știu ce este mai bine: să nu le placă mâncarea și să scapi de gătit sau să le placă și asta înseamna, desigur, să tot gătești acea mâncare? Asta poate implica și să nu apuci să mănânci și tu și muuulte, multe alte peripeții....

Ingrediente Carne de porc cu legume verzi

500 g cotlet de porc

2 cepe

chilli, curry, sare, piper, cimbru

sos Barbecue

sos de roșii

suc de lămâie (o lămâie micuță)

vin alb

Garnitură:

1 dovlecel de vară

1 mănunchi de broccoli

3 linguri de unt

3-4 căței usturoi

400 g fasole verde

1 cană cușcuș

sare

Categorii