Carne de porc gatita la tuci
Reteta culinara Carne de porc gatita la tuci din categoria Porc. Cum sa faci Carne de porc gatita la tuci
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Carne de porc gatita la tuci
Imi place sa gatesc la foc mic, incet, mai ales ca aveam treaba de nu vedem pe unse scoatem camasa. Asa ca varianta asta cu gatitul la foc mic si pe termen mai lung merge la fix cat sa ne facem si treburile si nici sa nu avem garija ca se arde mancarea. Mancare pentru oamenii muncii hei-rupsiti....demolatori....:)))))))))))))))))))))))))))0
INGREDIENTE
Pulpa de porc o taiem bucatele mai micute. Punem tuciul pe foc sa se incinga, adaugam uleiul , apoi bucatelele de carne, presaram un pic de sare, lasam focul forte mic, adaugam o ceasca cu apa si acoperim tuciul cu capac. Lasam sa se patrunda carnea cca 1 ora. Pregatim si legumele, curatam rosiile de coaja si le taiem bucati mai mici, taiem si ardeiul in bucati mai mici, curatam cateii de usturoi, daca sunt prea mari ii taiem mai mici. Dupa ce carnea este patrunsa si gatita, adaugam legumele , potrivim de sare si piper, mai adaugam o ceasca cu apa, acoperim cu capac si mai lasam la foc foarte mic cca 30-40 min. Servim cu mamaliguta si cu mare pofta, carnea este asa bine gatita ca se taie cu furculita.. Sa aveti pofta !
Ingrediente Carne de porc gatita la tuci
1,5 kg pulpa de porc
4 rosii
2 ardei capia
1 capatana de usturoi
sare
piper
ulei cca 100 ml