Carne de porc in sos picant de rosii cu ceapa caramelizata
Reteta culinara Carne de porc in sos picant de rosii cu ceapa caramelizata din categoria Porc. Cum sa faci Carne de porc in sos picant de rosii cu ceapa caramelizata
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Carne de porc in sos picant de rosii cu ceapa caramelizata
Cand o mancare iese buna de te lingi pe degete e riscant sa se termine repede. Speram sa mai ramana putin din ea si pentru a doua zi, dar pentru ca am servit-o cu mamaliguta, n-a mai ramas decat o portie de mamaliguta :))))
Ingrediente Carne de porc in sos picant de rosii cu ceapa caramelizata
1500 gr carne de porc slaba
100 ml ulei
100 ml vin rosu
2 capatani usturoi
200 gr pasta de rosii cu ardei copti
condimente: piper, cimbru, busuioc, boia de ardei iute si dulce
sare dupa gust
3 foi dafin
2 cepe
1 lingura zahar
2 linguri ulei
100 ml otet balsamic