Carne de porc in sos picant de rosii cu ceapa caramelizata

Reteta culinara Carne de porc in sos picant de rosii cu ceapa caramelizata din categoria Porc. Cum sa faci Carne de porc in sos picant de rosii cu ceapa caramelizata

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Carne de porc in sos picant de rosii cu ceapa caramelizata

 

Cand o mancare iese buna de te lingi pe degete e riscant sa se termine repede. Speram sa mai ramana putin din ea si pentru a doua zi, dar pentru ca am servit-o cu mamaliguta, n-a mai ramas decat o portie de mamaliguta :))))

Ingrediente Carne de porc in sos picant de rosii cu ceapa caramelizata

1500 gr carne de porc slaba

100 ml ulei

100 ml vin rosu

2 capatani usturoi

200 gr pasta de rosii cu ardei copti

condimente: piper, cimbru, busuioc, boia de ardei iute si dulce

sare dupa gust

3 foi dafin

2 cepe

1 lingura zahar

2 linguri ulei

100 ml otet balsamic

Categorii