Carne de purcel in sos de ceapa cu garnitura de cartofi piure

Reteta culinara Carne de purcel in sos de ceapa cu garnitura de cartofi piure din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Carne de purcel in sos de ceapa cu garnitura de cartofi piure

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Carne de purcel in sos de ceapa cu garnitura de cartofi piure

 

INGREDIENTE
Pentru piure : 10 cartofi 1 lingurita de unt / margarina sare + 500 g pulpa de porc ulei pentru prajit carnea Pentru sos : 6 cepe 2 gogosari 2-3 linguri de bulion  sare piper 100 ml ulei

Ingrediente Carne de purcel in sos de ceapa cu garnitura de cartofi piure

Pentru piure :

10 cartofi

1 lingurita de unt / margarina

sare

+

500 g pulpa de porc

ulei pentru prajit carnea

Pentru sos :

6 cepe

2 gogosari

2-3 linguri de bulion 

sare

piper

100 ml ulei

Categorii