Carne de vacuta cu cartofi si sos de hrean
Reteta culinara din categoria Vita. Specific Franta. Cum sa faci Carne de vacuta cu cartofi si sos de hrean
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Carne de vacuta cu cartofi si sos de hrean
M-am inspirat de la Bucataras Sabina pentru aceasta reteta https://www.bucataras.ro/retete/friptura-de-vita-cu-sos-de-hrean-783.html. Ma gandesc ca nu-i pot spune friptura daca carnea si legumele sunt fierte . Carnea si cartofii au avut un plus de savoare fiind fierte impreuna .Sosul de hrean le-a dat un plus de savoare .Cu zeama de la fierbere am preparat o supa gustoasa cu galuste de gris . Eu prepar din 4 oua galuste . Din copilarie imi pace sa pun galustele din supa langa carnea si legumele fierte .
INGREDIENTE
Ingrediente Carne de vacuta cu cartofi si sos de hrean
700 gr carne vacuta
4 cartopfi mari
2 morcovi mari
2 catei usturoi
1 foaie dafin
1 lingurita boabe piper
sare
sos de hrean -reteta proprie :https://www.bucataras.ro/retete/sos-de-hrean-92387.html