Cartof umplut cu carnat in stil Bilthovense
Reteta culinara Cartof umplut cu carnat in stil Bilthovense din categoria Porc. Cum sa faci Cartof umplut cu carnat in stil Bilthovense
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cartof umplut cu carnat in stil Bilthovense
INGREDIENTE
Ingrediente Cartof umplut cu carnat in stil Bilthovense
1 carnat proaspat de porc, fara prea multa grasime
2 fasii de Pancetta sau bacon
ulei de masline
sare, piper
paprika afumata
pudra de usturoi
1/2 lingurita patrunjel uscat
1/4 lingurita oregano
1 cartof mai mare
1/2 lingurita unt
1 castravete murat
1 lingura iaurt
cateva frunze de busuioc, patrunjel, chives si marar
cateva tulpini de sparanghel pentru servit (reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/tortilla-umpluta-cu-ton-si-legume-77902.html)