Cartof umplut cu carnat in stil Bilthovense

Reteta culinara Cartof umplut cu carnat in stil Bilthovense din categoria Porc. Cum sa faci Cartof umplut cu carnat in stil Bilthovense

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cartof umplut cu carnat in stil Bilthovense

 

INGREDIENTE
1 carnat proaspat de porc, fara prea multa grasime 2 fasii de Pancetta sau bacon ulei de masline sare, piper paprika afumata pudra de usturoi 1/2 lingurita patrunjel uscat 1/4 lingurita oregano 1 cartof mai mare 1/2 lingurita unt 1 castravete murat 1 lingura iaurt cateva frunze de busuioc, patrunjel, chives si marar cateva tulpini de sparanghel pentru servit (reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/tortilla-umpluta-cu-ton-si-legume-77902.html)

Ingrediente Cartof umplut cu carnat in stil Bilthovense

1 carnat proaspat de porc, fara prea multa grasime

2 fasii de Pancetta sau bacon

ulei de masline

sare, piper

paprika afumata

pudra de usturoi

1/2 lingurita patrunjel uscat

1/4 lingurita oregano

1 cartof mai mare

1/2 lingurita unt

1 castravete murat

1 lingura iaurt

cateva frunze de busuioc, patrunjel, chives si marar

cateva tulpini de sparanghel pentru servit (reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/tortilla-umpluta-cu-ton-si-legume-77902.html)

Categorii