Ceafa de porc cu maghiran, la cuptor

Reteta culinara din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Ceafa de porc cu maghiran, la cuptor

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ceafa de porc cu maghiran, la cuptor

 

 Acum in sezon rece preparam la cuptor. Ce este mai placut decat sa miroase imbietor la ora mesei?

6 felii generose de ceafa de porc -si cu os unele [900 gr] 6 linguri rosii pasate proaspete/sau ketchup/ pasta rosii 6 linguri faina alba piper negru macinat 1 lingura cu varf maghiran uscat si maruntit sare ulei pentru prajit  Feliile de carne se sareaza si se pipereaza . Ungeti feliile de ceafa cu rosii pasate proaspete  pe ambele parti. Puteti inlocui rosiile pasate proaspete cu ketchup sau cu pasta de rosii. Presarati pe ambele parti ale carnii , maghiranul maruntit. Treceti feliile de carne prin faina alba si le puneti la prajit in ulei incins . Se prajesc usor pe ambele parti cate 3-4 minute . Dupa aceasta se transfera bucatile de ceafa in tava si8 se dau la cuptor 20 minute la 220 grade . Obtineti o ceafa foarte frageda in interior si crocanta in exterior . Serviti ceafa cu maghiran alaturi de garnitura si salata preferata .  Pofta buna !!!

Ingrediente Ceafa de porc cu maghiran, la cuptor

6 felii generose de ceafa de porc -si cu os unele [900 gr]

6 linguri rosii pasate proaspete/sau ketchup/ pasta rosii

6 linguri faina alba

piper negru macinat

1 lingura cu varf maghiran uscat si maruntit

sare

ulei pentru prajit

Categorii