Chec aperitiv cu carne tocata

Reteta culinara Chec aperitiv cu carne tocata din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Chec aperitiv cu carne tocata
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chec aperitiv cu carne tocata
O nouă achiziție, o nouă provocare. Am ochit tava asta de ceva timp pe internet:D S-a nimerit ca să ne unim mai multe colege să facem o comandă online, pentru diverse chestii pentru bucatarie :D Ei, când au văzut ce tavă am comandat, toate au vrut :D, așa că am pus în coșul de cumpărături 7 tăvi :d M-au sunat cei de la firmă, din păcate n-au decât patru disponibile :D Greu a fost să renunțe unele fete, mă rog cele care vroiau două, au fost de acord:d așa că a mai rămas problema de o tavă :( M-am dat lovită că renunț eu :D, dar au sărit fetele, nuu tocmai tu ;) În final ne-am înțeles și am găsit un nou site ce comercializează aceste tăvi. Vă asigur că nu veți face o investiție proastă, prețul e undeva între 30-40, dar se merită ;) No, gata cu vorbăria și spor la treabă! ;)
Ingrediente Chec aperitiv cu carne tocata
Carne tocată amestec vită+porc cca. 500 g,
Ceapă galbenă 1 bucată,
Usturoi 2 -3 căței,
Ulei de măsline 2 linguri,
Apă 3-4 linguri,
Ardei kapia ½ bucată,
Tije de țelină 1 bucată,
Codițe de ciuperci champignon cca. 100 g,
Morcov fiert 1 bucată mare,
Bacon cca 100 g,
Ouă 2 bucăți,
Sare iodată 20 g,
Piper proaspăt măcinat 1 g,
Boia de ardei dulce 1 g,
Griș 2 linguri,
PENTRU TOPPING:
Ciuperci umplute, rețeta aici : http://www.bucataras.ro/retete/ciuperci-umplute-la-cuptor-17984.html
Cașcaval ras cca 50 g.