Cheesecake cu ciocolata, bezea rosie si coulis de zmeura

Instructiuni de preparare Cheesecake cu ciocolata, bezea rosie si coulis de zmeura
Ingrediente Cheesecake cu ciocolata, bezea rosie si coulis de zmeura
Pentru crusta:
200 gr biscuit simpli cu miere
2 linguri cacao neagra
3 linguri zahar brut
80 gr unt gra
3-4 linguri lapte rece
Pentru umplutura:
500 gr branza proaspata de vaci
2 linguri smantana grasa
3 galbenusuri
200 gr ciocolata 40%cacao
2-3 linguri lapte
3-4 picaturi esenta de zmeura
100 gr zahar alb
2 linguri amidon alimentar
Pentru bezea:
3 albusuri
100 ml apa
100 gr zahar alb
1 varf de cutit colorant rosu(praf)
Pentru coulis de zmeura:
300 gr zmeura(congelata am folosit eu)
3-4 linguri apa
50 gr zahar