Chefal cu sos de portocale si orez basmati
Reteta culinara Chefal cu sos de portocale si orez basmati din categoria Peste. Cum sa faci Chefal cu sos de portocale si orez basmati
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chefal cu sos de portocale si orez basmati
Inspiratie proaspata de dimineata de la bucatarasul nostru suprem...cum tot aveam de gand azi sa fac peste am zis sa pun in practica reteta, cu mici modificari...Intradevar, un deliciu. Multumesc>:D
Ingrediente Chefal cu sos de portocale si orez basmati
1 chefal de aproximativ 800gr-1 kg
2 portocale
coaja de la 1 limeta
sare si piper dupa gust
1 lingura ulei de masline
1 cescuta apa
pt sos:
1 lingurita unt
1 lingurita ulei de masline
1 lingurita faina
sucul de la 1 portocala(apoximativ o cescuta)
1 cescuta vin alb
sare si piper alb
1 lingurita miere
pt orez:
1 ceasca orez basmati
3 cani apa
1 praf de sare
1 lingurita unt