Chifle cu fasole batuta, cabanosi si muraturi
Reteta culinara din categoria Porc. Cum sa faci Chifle cu fasole batuta, cabanosi si muraturi
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chifle cu fasole batuta, cabanosi si muraturi
Îmi place mult fasolea bătută alături de murături şi, de obicei, pregătesc fasolea bătută cu ceapă călită şi bulion, dar acum am vrut ceva simplu, aşa că am umplut câteva chifle cu susan cu fasole bătută, lăsată simplă, fără stratul de ceapă, aşa că am adăugat cârnaţi prăjiţi (cabanoşii sunt preferaţii mei) şi trandafiraşi făcuţi din castraveţi muraţi. Este o reţetă făcută acum mai mult timp, dar m-am gândit că ar fi potrivit s-o postez acum pentru 1 Decembrie. Reteta romaneasca
Ingrediente Chifle cu fasole batuta, cabanosi si muraturi
8 chifle kaizer cu susan,
300 g fasole boabe,
4 cârnaţi cabanos,
3 castraveţi muraţi,
1 ceapă,
1 morcov,
3 căţei de usturoi,
Sare, după gust,
1 lingură ulei