Chifle cu fasole batuta, cabanosi si muraturi

Reteta culinara din categoria Porc. Cum sa faci Chifle cu fasole batuta, cabanosi si muraturi

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Chifle cu fasole batuta, cabanosi si muraturi

 

Îmi place mult fasolea bătută alături de murături şi, de obicei, pregătesc fasolea bătută cu ceapă călită şi bulion, dar acum am vrut ceva simplu, aşa că am umplut câteva chifle cu susan cu fasole bătută, lăsată simplă, fără stratul de ceapă, aşa că am adăugat cârnaţi prăjiţi (cabanoşii sunt preferaţii mei) şi trandafiraşi făcuţi din castraveţi muraţi. Este o reţetă făcută acum mai mult timp, dar m-am gândit că ar fi potrivit s-o postez acum pentru 1 Decembrie. Reteta romaneasca

Ingrediente Chifle cu fasole batuta, cabanosi si muraturi

8 chifle kaizer cu susan,

300 g fasole boabe,

4 cârnaţi cabanos,

3 castraveţi muraţi,

1 ceapă,

1 morcov,

3 căţei de usturoi,

Sare, după gust,

1 lingură ulei

Categorii